SPREMLJAJTE IN UPRAVLJAJTE
DELOVANJESVOJEGA DOMA
S PAMETNIM TELEFONOM.

Kaj je pametni dom?

Namen naprav, ki vaš dom spremenijo v pametnega je, da služijo vam in vašim potrebam. Morda želite večji nadzor nad dogajanjem v hiši. Morda želite zgolj bolj brezskrben spanec. Morda, pa želite le več udobja in enostavnega upravljanja aparatov kot so televizor, luči, kavni aparat … kar iz svoje dlani – s pametnim telefonom.

V pametni dom je združena množica naprav, ki so med seboj povezane preko internetnega omrežja in ki jih lahko upravljate s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Naprave lahko upravljate na daljavo – iz udobja počitniške hiše, na dopustu, smučanju … – ali neposredno iz svojega domovanja.

Brezmejne možnosti upravljanja

Z naborom rešitev za avtomatizacijo doma lahko v svojem domu nadzorujemo praktično vse. In ker velja, da je bolje preprečiti kot zdraviti, nas naprave tudi obveščajo in opozarjajo. Vse to je mogoče, ker se celoten nabor izdelkov med seboj pogovarja tekoče in brez ovir, kar nam olajša življenje in ravno to si vsi želimo ob vse hitrejšem tempu življenja.

Nastavitev je hitra in intuitivna, nadziranje in obveščanje pa potekata natanko tako, kot želite. In seveda – ni vam treba biti doma, da dogajanje nadzirate in spremljate.

Enostavna namestitev, intuitivna uporaba

Vsi vemo, da je lahko vstop v svet avtomatizacije zelo težaven, če se še nikoli prej nismo srečali s to pametno tehnologijo. Katero strojno opremo potrebujemo, Kako deluje? Kaj moramo narediti, da ta sistem deluje. Brez skrbi, saj nam začetni kompleti pomagajo, da na enostaven način dom spremenimo v precej pametnejšega kot ga poznate sedaj. Odvisno od naših želja, ima vsak izmed kompletov vso strojno opremo, ki jo potrebujemo. Vse to brez skritih stroškov ali trajnih plačil. Za vedno.

Kako deluje pametni dom?

Razmislite, kako bi si želeli poenostaviti življenje – nadzor doma na daljavo, vklop/izklop naprav s svojim pametnim telefonom, obveščanje ob nenavadnih situacijah in nevarnostih.

Pobrskajte po naboru naprav in sestavite komplet, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe.

Naprave namestite v svojem domu in pretočite brezplačno MyDlink mobilno aplikacijo.

Upravljajte, spremljajte, nastavljajte ukaze in akcije, bodite brez skrbi in nesite svoj dom kamorkoli. V hlačnem žepu.

Iščete udobje?

Svetujemo izbiro enostavnega začetnega paketa Dlink za udobje.

Več informacij

Iščete varnost?

Svetujemo izbiro enostavnega začetnega paketa Dlink za varnost.

Več informacij